Urmăriți-ne pe iTunes, Audioboom sau newsletter

Urmăriți-ne regulat pe Scriptura.info sau pe Audioboom.
Scriu scurtul articol de azi doar pentru a vă motiva să vă abonați la Scriptura.info folosind widget-ul din dreapta site-uui prin care veți fi notificat la fiecare nouă postare, sau dacă vă convine mai degrabă să ne urmăriți direct in Audioboom ne puteți vizita profilul la https://www.audioboom.com/scriptura sau vă puteți abona la feed-ul RSS găsit pe pagina profilului nostru de Aubioboom.
De curând am fost adăugați la directorul podcast din iTunes Store, așa că toți cei ce folosesc iTunes pe vreun dispozitiv, fie el mobil sau desktop, ne poate urmări căutând în directorul podcast după numele canalului „Ascultarea de Scriptură”. Există buton de abonare și în pagina profilului iTunes, așa că și acolo puteți să văa abonați. Bineînțeles că fiecare se poate abona prin metoda preferată de în concordanță cu tipul de notificare pe care îl dorește.
Dacă sunteți posesori de iPhone, puteți deschide aplicația Podcast, unde căutând după numele Ascultarea de Scriptură vă veți abona direct, și veți fi notificat când apare vreun episod nou, adică câte 6 pe săptămână.
Dacă folosiți Android puteți descărca aplicația Audioboom sau Overcast din Play Store, și odată instalată și deschisă, faceți click pe adăugare podcast în Overcast, sau caută în Audioboom. Scrieți numele canalului Ascultarea de Scriptură și faceți tap pe rezultat. Tap din nou pe subscriere, și veți fi abonat.

Ne-ați face un extrem de mare serviciu să povestiți și altora despre noi, să le dați lnkul spre canalul podcast, sau spre site-ul Scriptura.info. Sperăm să fim incurajare și mângâiere pentru cât mai mulți dintre ascultătorii noștri.