Mulțumiri și întrebări la final de an

Cu ajutorul lui Dumnezeu am ajuns la sfârșitul acestui sezon de podcast în care am citit Biblia într-un an.
dacă a-ți făcut lucrul acesta împreună cu mine, felicitări, căci o astfel de realizare trebuie sărbătorită.
Știu că nu a fost ușor să țineți pasul, nici mie la fel, dar glorie Domnului pentru un obiectiv atins.
A fost un timp în care am învățat, am citit și meditat, dar am și lucrat un număr impresionant de ore ca acest podcast să ruleze zilnic conform planuui de citire.
Dacă considerăm circa o oră și jumătate în fiecare zi timpul acordat fiecărui episod înseamnă că se adună peste 500 de ore de muncă în anul acesta, ceea ce reprezintă un sfert din timpul petrecut de un angajat cu normă întreagă la locul de muncă.
A meritat? Din punctul meu de vedere da. Am spus iniția că voi continua podcastul dacă vor fi minim 50 de ascultători per episod și au fost.
De fapt, ca să însumez cifrele de la începutul sezonului unu și continuând cu cel de-al doilea, care a fost zilnic, am produs peste 480 de episoade podcast sub titlul Ascultarea de Scriptură.
Am reușit să ajung la un număr de aproape 25 000 de descărcări, adică circa o treime din populația orașului meu Reșița.
Mă rog î continuare pentru ascultătorii mei, ca aceste mesaje să fi contribuit la înaintarea spirituală a unui bun număr de oameni.
Considerând că nu am avut prea mult feedback legat de acest canal de podcast, cu excepția celui oferit de câțiva prieteni cu care am discutat direct, mă găsesc în poziția incertă de a renunța sau diminua podcastul la o frecvență lunară.
Pentru că decizia aceasta îmi cade greu să o iau de unul singur, o las la îndemâna ascultătorilor. Dacă dvs îmi veți scrie în decurs de două săptămâni, adică până la 14 Ianuarie 2019 că doriți continuarea podcastului atunci îl voi păstra într-on cadență de un episod pe lună, dar care va însuma notițele și gândurile mele legate de studiu biblic personal adunate în tr-un episod de circa o o oră.
Dacă nu vine nici un răspuns la această solicitare consider că acest podcast și-a atins menirea, astfel că îl voi închide.
Probabil că voi aduna cele 365 de episoade din sezonul doi într-o arhivă audio disponibilă pe CD/DVD iar sezonul unu pe un alt CD. Astfel, începând cu 1 februarie podcastul nu va mai fi prezent online.
Dacă vreți să vă asigurați că nu ppierdeți nici un episod atunci descărcați totul până la data menționată.
Vă mulțumesc încă o dată tuturor, și vă doresc un a nou cu planuri bune și împlinire.
Aștept comentariile dvs fie în rubrica de comentarii de sub articol fie prin formularul de contact.
La Mulți Ani cu binecuvântări.